fil_30

Nyheter

Beste mobile termiske POS-skriverløsninger for utendørsbedrifter!

Så du leter etter den rette trådløse termiske POS-skriveren?

Bærbare POS-skriverekan være en plage, spesielt hvis du ikke har noen distribusjonserfaring med dem.Hvis det er dine bekymringer, har du kommet til rett sted.

Denne artikkelguiden vil hjelpe deg:

  • Kjenn forskjellen mellom den termiske bluetooth-skriveren og den håndholdte POS-skriveren
  • Strømlinjeform arbeidet ditt samtidig som du holder det profesjonelt og effektivt.
  • For å unngå bryet og for å spare penger på utskiftninger senere.
  • Få enestående kompatibilitet og bekvemmelighet.
  • Og få den mest verdifulle løsningen for detaljhandelen din.

Når vi snakker om å skrive ut kvitteringer for kundene, er stasjonære eller bærbare termiske skrivere alltid levedyktige alternativer.Men med mange tilgjengelige konfigurasjonsalternativer, og med slike svingende priser, er det en selvfølge å gå seg vill i begynnelsen.Det er på tide å hoppe over til de gode tingene med denne guiden!

Merk: Disse skriverne er alle kompatible med den vanlige POS-appen på markedet, og støtter kundene med å utvikle sin egen programvare.

Håndholdt Android POS-terminal med skriver

1. 4G, WiFi, 5,5-tommers skjerm, Android POS-skriver – S81

Denne S81håndholdt Android POS-skriverkan fungere som et mobilt salgssted, den kan koble den til nettskydatabasen din via WIFI, 4G-nettverk, noe som gjør bedriften din mobil og smart, og den kommer med en 5,5-tommers berøringsskjerm, 58 mm innebygd termisk skriver, alle disse funksjonene lar deg håndtere hele salgsprosessen i én mobil Android-terminal.Derfor er den på toppen!Selvfølgelig vet vi at Hosoton ikke er et kjent merke, og vi har ikke råd til for mye annonseringskostnader.Selv om det er tilfelle, er markedet fylt med for mange anerkjente merker som er overpriset, og som gjør akkurat de samme enhetene .

Vi valgte dettealt i én POS-skriveri utgangspunktet fordi det vil gjøre deg fornøyd, på en eller annen måte, og med en rimelig prislapp som ikke gir deg lyst til å bruke penn og papir til bedriftskvitteringer.

Vi ønsker å minne deg på at det ikke er perfekt i enkelte bruksscenarier.Som vi nevnte i vår guide om POS-skrivere, er ikke alt-i-ett POS-skrivere den beste løsningen for små bedrifter, uavhengig av pris, merke eller til og med ettersalgsservice.Denne kommer lett over det hinderet ved å tilby forskjelligeOEM POS-løsninger .

Hindringen denne POS-skriveren ikke kommer over er teknisk støtte – hvis du ikke har erfaring med teknologi, er denne skriveren kanskje ikke det beste valget for deg.Ingen kan heller garantere at POS-skriveren deres passer perfekt!

Fordeler:

  • Du kan bruke den med WiFi, men også med USB- og 4G-nettverk.
  • Prisen er fantastisk!
  • Støtte kvittering og etikettutskrift
  • Den er veldig solid og slitesterk.
  • Det er enkelt å møte ulike bransjekrav, fingeravtrykkskanner, QR-kodeskanner og NFC-leser kan integreres i den.

Ulemper:

  • Det er ikke et kjent merke.
  • Grunnleggende programvareteknologi vil være nødvendig i POS-distribusjon.

Bedømmelse: En god POS-løsning for detaljhandel

S81 håndholdt alt-i-ett POS-skriver er et godt valg for nesten alt.Den er kompatibel med mange forskjellige POS-apper, inkludert Loyverse, og den er veldig praktisk og kompakt.I tillegg kan du ikke si at prisen ikke er tiltalende når du sammenligner den med mer anerkjente merker.Utrolig avtale!

3 tommers bluetooth termisk skriver

2. 80MM ,Bluetooth, USB termisk skriver – P80

P80 er en80MM Bluetooth termisk skriversom også tilbyr mer bekvemmelighet ved å ha forskjellige grensesnitt.

Vi må innse det, Bluetooth er ikke klar til å bli betraktet som den mest pålitelige typen tilkobling, men den er mest mobil – det er nettopp derfor produsentene fortsatt beholder USB-porter.Og det er en god ting!

Hvis du vil ha en 4-tommers Bluetooth-skriver, er denne akkurat det.Men du kan også ha feilsikre USB-porter. SDK-en kan også utvikles slik at du kan utvikle en unik skriverapp.

Den har flere ulemper enn den ovenfor.For eksempel har den færre funksjoner og må fungere med vertsenhet.Heldigvis er det en enkel termisk skriver, du trenger ikke å være en skriverekspert for å finne ut av det, og det er mange ressurser der ute for å lære hvordan du fikser det.

Fordeler:

  • Kompakt og praktisk bærbar Bluetooth termisk skriver!
  • Den støtter Android, IOS og Windows.
  • Det er veldig rimelig sammenlignet med andre modeller.

Ulemper:

  • Tilpasningsmuligheten er mindre enn S81.
  • Bluetooth er ikke like pålitelig som WiFi.

Bedømmelse: God Bluetooth-skriver for POS-system.

Det er en veldig pålitelig 80 mm kvitteringsskriver som kan håndtere vanlige kvitteringer, er enkel å sette opp og leveres også med USB-porter.Den er også veldig rimelig, og koster en tredjedel av prisen på andre modeller.

58mm bluetooth termisk skriver

3. 58MM Bluetooth mobil termisk skriver – P58

Hvis du leter etter en virkelig bærbar termisk skriver, er P58 den riktige skriveren for deg.Du får først en følelse av hvor liten og bærbar den er når du holder den.Derfor er den perfekt for matvogner, foodtrucks, matfestivaler og alle slags utendørsarrangementer.

I tillegg er det enkelt å bruke og sette opp.Og det beste er at det erbilligste bluetooth-skriverpå listen!Den leverer god kvalitet, og de samme førsteklasses funksjonene til langt dyrere skrivere, til bare en fjerdedel av prisen.Det eneste dårlige er at skriverstørrelsen også er en begrensning når det kommer til forstørret kvitteringsstørrelse.Med P58 bluetooth-skriver kan du bare skrive ut 58 mm eller 2,283-tommers kvitteringer.

Det er mulig at kundene dine vil være kresne når det gjelder dette.Hvis du synes at denne skriveren er svært praktisk for din mobile billettvirksomhet, så er det din lykkedag!

Fordeler:

  • Kompakt design, svært bærbar og praktisk termisk skriver.
  • Den er perfekt for enhver mobilbillettvirksomhet.
  • Det er enkelt å håndtere og sette opp.
  • Det er den rimeligste termiske skriveren.

Ulemper:

  • Den skriver bare ut 58 mm/2,283-tommers kvitteringer.
  • Det må fungere med vertsenhet

Bedømmelse: P58 termisk skriver ble født for "bærbar".

Hvis du virkelig trenger at termoskriveren din skal være bærbar, trenger du ikke lete lenger.Denne skriveren lar deg enkelt skrive ut kvitteringer fra Bluetooth-enheten din.Den er rimelig, den er pålitelig og den passer i lommen.Den skriver ut mindre kvitteringer, men det er nesten ikke noe problem.

Mobile termiske POS-skrivere er skreddersydd løsning for utendørs virksomhet!

I over 10 års erfaring for POS ognettbrettskannerindustri, har Hosoton vært hovedaktøren i utviklingen av avanserte, robuste, mobile teknologier for lager- og logistikkindustrien.Fra FoU til produksjon til intern testing kontrollerer Hosoton hele produktutviklingsprosessen med ferdige produkter for rask distribusjon og tilpasningstjeneste for å møte ulike individuelle behov.Hosotons innovative og erfaring har hjulpet mange bedrifter på alle nivåer med utstyrsautomatisering og sømløs Industrial Internet of Things (IIoT) integrasjon.

Lær mer hvordan Hosoton tilbyr industrielle løsninger og tjenester for å effektivisere virksomheten dinwww.hosoton.com


Innleggstid: 15. november 2022