fil_30

Nyheter

Øk produktiviteten og fleksibiliteten med mobil 4G PDA-skanner

Hosonton slipper C6000 bærbar robust Android PDA

Mobile driftsmiljøer og krav til mobilt utstyr for kjemisk industri, logistikk, lager og håndhevingsindustrien blir stadig mer kritiske.Videre skyller automatiseringsbølgen over mange bransjer, og flere og flere erfarne spesialister i kritiske sektorer forventes å gå av med pensjon snart.Samtidig er det mangel på kvalifiserte juniormedarbeidere for å fylle tomrommene.Som et resultat må færre arbeidere håndtere den samme eller enda flere oppgaven.Uanstrengte og grundige elektroniske datainnsamlingsenheter er derfor kritiske.Gjennom å bevare arbeidsdataene for å evaluere eller forbedre prosessen og maksimere ekspertenes erfaringsverdi.

Hosoton, en industrileder for robust mobil databehandling, tilbyr robuste nettbrett- og PDA-løsninger for bruk i sone 2 eller klasse 1 divisjon 2, der strenge testprosedyrer for enhet garanterer verdensomspennende bruk av enhetene.

Hosotons nye 5,5 tommers Android robusteandroid PDA-skannerdrevet med MTK, oktakjerner opp til 2,0 GHz.C6000 støtter omfattende 4G trådløs tilkobling og sensorer for å hjelpe og holde arbeidere tilkoblet, selv i de mest avsidesliggende områdene.Den har også et 5,5-tommers TFT-panel med direkte optisk binding og en brukervennlig kapasitiv berøringsskjerm.

https://www.hosoton.com/c6000-5-5-inch-android-10-rugged-handheld-computer-for-warehousing-product/

Mobil gjør deg effektiv og trygg

I arbeidsområder med potensielt farlige, er beskyttelsesfunksjoner som et anrop til nød- og redningsetatene som kan sendes automatisk i en krise, avgjørende.Og disse grunnleggende tekniske fordelene står også til fordel for mobile enheter:

-Rask beslutningstaking gjennom direkte trådløse kommunikasjonsmuligheter

- Innmeldte arbeidere trenger ikke lenger å operere manuelt og fysisk under måling og kontroll, noe som resulterer i en betydelig reduksjon i menneskelig feilrate og tidsforkortelse under datainnsamling gjennom digitaliserte operasjoner

- Forbedret effektiviteten og samarbeidet i personaloppdrag uten stedsrelaterte funksjonelle begrensninger,

-Økt sikkerhet ettersom den riktige beslutningen tas basert på tilgjengeligheten av nøyaktig informasjon og strenge analyser.

Mulighet for langtidsarbeid

Det nye batterialternativet med forbedret kapasitet for C6000 robuste android PDA gir betydelige ytelsesforbedringer i forhold til originale modeller.Øk batterilevetiden på en enkelt lading til opptil 15 timers drift.

Målt ved demping av LCD-lysstyrke.Den faktiske varigheten varierer avhengig av bruksforholdene eller når en ekstern enhet er koblet til.

Klar til å flytte i henhold til arbeidsendring

C6000 har bestått den internasjonale CE-standarden mot vibrasjoner, støt og 5 1,2 m fall.Overhold også IP65-klassifiseringen, den er beskyttet mot støv og vannsprut.Strøm C6000 enkelt med ladedokking eller bruk den med diverse valgfritt tilbehør når som helst og hvor som helst.

Brukervennlig strukturdesign

C6000 er designet for bekvemmelighet i et farlig arbeidsmiljø.Dens tynne og lette ytre, med valgfri stropp og veske, gjør den veldig lett å håndtere.Det 5,5-tommers TFT-panelet med optisk bindingsteknologi gjør det enkelt å betjene og bruke via finger, hanske eller pekepenn, i sollys og regn. Og innebygd infrarød strekkodeskanner og NFC-leser utvider bruksscenarioene til den håndholdte PDA-terminalen betraktelig.

Hosoton 5,5 tommerC6000

Ex Proof Rugged Android PDA

MTK oktakjerner opp til 2,0 GHz

5,5 tommer, 1440 x 720 TFT-panel

Sollyslesbar skjerm med direkte optisk binding

Støtter Android 10 OS

IP65 vanntett og støvtett


Innleggstid: 24. april 2022